X

Haex start twee nieuwe projecten

Op een paar stappen van de Genkse residentie Rembrandt is Haex gestart met de bouw van "Genker Hoek". Dit project telt 16 appartementen, verspreid over 3 verdiepingen, en 1 gelijkvloerse handelsruimte met ondergrondse parkeergelegenheid.

Deze vastgoedontwikkeling ligt aan de Centrumlaan in Genk en zoals de locatie laat vermoeden in de onmiddellijke nabijheid van alle mogelijke faciliteiten.

De uitdaging om midden in een drukke centrumomgeving de werken te realiseren, is een klus naar de hand van Haex. Dat ze hiervoor de juiste expertise in huis hebben, bewezen ze in het verleden al meermaals. Haex zorgt voor het hele traject (Design & Build) en hanteert ook ditmaal de methodiek van "bouwteams". Hierbij engageren alle contracterende partijen zich tot een resultaatgerichte verbintenis met een vooropgesteld budget in het vizier. Het bouwteam volgt samen de werken op en stuurt bij waar nodig. De 'Genker Hoek' is een ontwerp van het architectenbureau Drieskens & Dubois.

2 nieuwe projecten Haex

Assistentiewoningen in Wellen

In het centrum van Wellen is Haex gestart met 'Huis Villina’, een residentie met erkende assistentiewoningen. De keuze van SOM Projects om beroep te doen op Haex heeft alles te maken met de ervaring die het aannemersbedrijf heeft in de bouw van serviceflats. Huis Villina werd ontworpen door Diliën Architecten uit Houthalen.

haex bouwt al 3 generaties... voor generaties

haex is een all-round bouwonderneming voor zowel nieuwbouw- als totaalconcepten en is voornamelijk actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. haex biedt een kwaliteitsgerichte service en afhandeling van al uw bouwprojecten en zorgt voor een totaalaanpak van design tot afwerking. haex werkt met een 50-tal medewerkers en beschikt over een grote knowhow inzake doelgroepconcepten. Op die manier is haex vaak een bevoorrechte partner in de bouw van projecten zoals serviceflats, zorginstellingen, bedrijfsgebouwen en utiliteitsgebouwen.

haex is tevens initiatiefnemer van 'Frame Products', een fabrikant van geprefabriceerde betonelementen voor snelle en efficiënte afwerking van vloeren en wanden.

haex is actief lid van de Confederatie Bouw (lidnr. 7513).

de historiek

Het begon allemaal in 1963. Jozef Haex richt een bouwonderneming op samen met zijn zonen Leon en Jean. Het zijn de gouden jaren ’60, hét fundament voor expansie en ambitieus ondernemerschap. In de jaren ’70 stappen ook zonen Michel, Mathieu en Guido mee in de zaak. Een halve eeuw later is de nv haex uitgegroeid tot een allround aannemingsbedrijf, dat ook buiten Limburg bekend staat voor zijn kwaliteit en service.

 

Intussen is ook kleinzoon Joeri aan boord en geeft samen met Michel richting aan projecten die nog generaties lang zullen inspelen op de werk- en woonbehoeften in Vlaanderen.

nieuws