X

Joeri Haex nieuwe voorzitter Jongeren Confederatie Bouw.

Het afgelopen weekend werd Joeri Haex, tijdens het jaarlijkse Feest van de Aannemer, voorgesteld als nieuwe voorzitter van de Jongerenafdeling van de Confederatie Bouw Limburg. Hij volgt in die functie Karel Luyckx op, technisch directeur van bouwbedrijf Houben.

Joeri Haex (35) krijgt een mandaat van drie jaar. In die periode wil hij vooral inzetten op creativiteit en innovatie. “De wereld rond ons verandert dagelijks. We moeten ons daar als bouwsector op voorbereiden. We moeten niet enkel denken, durven en doen, maar tegelijk ook doorzetten,” aldus Haex. De jongerenafdeling groepeert leden tot de ouderdom van 40 jaar en telt zo’n 400 leden.

Joeri confederatie bouw

Op de foto’s: Links: Uittredend voorzitter Karel Luyckx en Joeri Haex. Rechts: Joeri in het gezelschap van Tom Vandeput (Schepen stad Hasselt) en Bas Van de Kreeke (Jong Aannemer 2010).

haex bouwt al 3 generaties... voor generaties

haex is een all-round bouwonderneming voor zowel nieuwbouw- als totaalconcepten en is voornamelijk actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. haex biedt een kwaliteitsgerichte service en afhandeling van al uw bouwprojecten en zorgt voor een totaalaanpak van design tot afwerking. haex werkt met een 50-tal medewerkers en beschikt over een grote knowhow inzake doelgroepconcepten. Op die manier is haex vaak een bevoorrechte partner in de bouw van projecten zoals serviceflats, zorginstellingen, bedrijfsgebouwen en utiliteitsgebouwen.

haex is tevens initiatiefnemer van 'Frame Products', een fabrikant van geprefabriceerde betonelementen voor snelle en efficiënte afwerking van vloeren en wanden.

haex is actief lid van de Confederatie Bouw (lidnr. 7513).

de historiek

Het begon allemaal in 1963. Jozef Haex richt een bouwonderneming op samen met zijn zonen Leon en Jean. Het zijn de gouden jaren ’60, hét fundament voor expansie en ambitieus ondernemerschap. In de jaren ’70 stappen ook zonen Michel, Mathieu en Guido mee in de zaak. Een halve eeuw later is de nv haex uitgegroeid tot een allround aannemingsbedrijf, dat ook buiten Limburg bekend staat voor zijn kwaliteit en service.

 

Intussen is ook kleinzoon Joeri aan boord en geeft samen met Michel richting aan projecten die nog generaties lang zullen inspelen op de werk- en woonbehoeften in Vlaanderen.

nieuws